Ontdek de kracht van natuurlijke massageoliën

weleda olie

De tijd vliegt! Het is alweer tien jaar geleden dat ik mijn eerste voetmassagecursus in Thailand volgde. Toen had ik geen idee hoe belangrijk de kwaliteit van massageolie is. Pas later besefte ik het verschil tussen natuurlijke en synthetische oliën. Hier is waarom ik de voorkeur geef aan natuurlijke oliën:


Voedend voor je Huid
Natuurlijke oliën voeden je huid, terwijl sommige synthetische oliën deze vaak droog achterlaten. Ze maken de massage ook aangenamer, wat de algehele ervaring verbetert.


Zorg voor Mijn Klanten
In mijn praktijk in Den Haag gebruik ik alleen 100% natuurlijke en dierproefvrije oliën. Jouw welzijn staat voorop, en het gebruik van hoogwaardige oliën draagt hieraan bij.


De Investering Waard
Natuurlijke oliën kunnen iets duurder zijn, maar ze voeden je huid als geen ander. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk geproduceerd.


Mijn Olie van Keuze
Ik gebruik een mix van zoete amandel- en jojobaolie met calendula-extract. Deze olie hydrateert en verzacht de huid. Bij notenallergie schakel ik over naar biologische kokosolie. Voor een extra touch voeg ik lavendel, arnica, calendula of rozenolie toe, afhankelijk van jouw voorkeur. Deze oliën zijn van Weleda en tegenwoordig heb ik deze in mijn thuispraktijk:


Lavendelolie is perfect voor ontspanning en een goede nachtrust. Het kalmeert, verzacht de huid en ondersteunt een diepe slaap.


Arnica-olie helpt bij spierpijn en stijfheid. Het bevordert ontspanning en verlicht gewrichtspijn en kneuzingen.


Wilde Rozenmassageolie deze olie ruikt heerlijk en verzorgt de huid. De zachte, zoete geur werkt opbeurend en zorgt voor een gevoel van welzijn.


Welke ga je kiezen voor je volgende massage? Kijk ook eens mijn post “Zelfmassage in 5 Stappen” voor een ontspannen thuiservaring.


Als je in Den Haag bent, kun je een ontspanningsmassage hier boeken en de voordelen van 100% natuurlijke oliën zelf ervaren.