Hoi en welkom!

“Als je diep ontspant kom je dichter bij jouw krachtige zelf”

Lore

Ik werk als massagetherapeut en yogaleraar. Dat heb ik niet altijd gedaan. Tot 2013 werkte ik op  kantoor. Dit geeft me meer begrip van de klachten van mijn klanten. 

Ik hou van studeren en raak nooit uitgeleerd. Ik heb uitgebreide studies over Thaise massage gevolgd aan de TMC School in thailand 2014-2017 (rond 500 uur aan lessen). Daarna heb ik als masseuse uitgebreide ervaring opgedaan in professionele massagecentra in Den Haag. Naast interne opleidingen van deze centra, heb ik verdieping in Zwangerschapsmassage en Marmapunten behandelingen.

In 2018 heb ik mijn eerste 200 uur Yoga teacher training afgerond met Zdenka Cucin. Tegenwoordig studeer en beooefen ik Yoga elke dag, met de teachings van mijn leraar Kaya Mindlin. Het is mijn lifestyle geworden.

Ik blijf voortdurend leren en ontwikkelen. Mijn laatste opleiding, die ik in 2023 heb afgerond, is de Medische Basis Kennis (HBO niveau). Dit heeft mijn kennis van het menselijk lichaam verder verdiept.

Mijn aanpak is zacht maar toch diep, zowel in mijn yogalessen als in mijn massages, Ik geloof dat ontspanning essentieel is om balans in lichaam en geest te herstellen.

Neem gerust contact met me op voor een afspraak of meer informatie. Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels.


Liefs,

Lore

Hoe werken we samen?

Mijn massages helpen je om contact te maken met je eigen lichaam en geest. Met een ontspannen lichaam wordt je geest ook rustiger. Mijn massages zijn veilig en professioneel. Je kan kiezen voor een behandeling met of zonder muziek. Ik gebruik alleen natuurlijk oliën van Weleda.

Wil je dit ontspannen gevoel langer vasthouden? Dan leer ik je hoe je jezelf kunt ontspannen met oefeningen en/of zelfmassage. Die kan je vervolgens zelf doen wanneer je dat wilt, bijvoorbeeld thuis of op kantoor. Je leert deze technieken langzaam, net zoals ik ze zelf geleerd heb.

Wat klanten zeggen?

Anne Marie
Read More
"Een aantal keer massages gehad van Lorena. Ik vond het heel erg prettig en voor herhaling vatbaar!”
Céline
Read More
"Hele goede ontspannen behandeling. Lore is heel vriendelijk en professioneel.”
Angélique
Read More
“De ontspanningsmassage bij Lorena was pure verwennerij. Zij is een kundige masseuse en heeft een enorm warme persoonlijkheid. Ik kom zeker terug.”
Previous
Next
Lore Asencio